Alkuperäinen on alkuperäinen. Pienestä tytöstä asti, olen ollut vakuuttunut meneväni isona naimisiin Mr Darcyn kanssa. Voi sitä surun päivää, kun äiti kertoi, että tämä alfaurosten alfauros, Olympoksen oikea kuningas, riipaisevan suruisten ja sekopäisen rakastuneiden silmien keksijä, Mies neitien maailmassa onkin oikeasti vain hahmo kirjassa. Itkin viikkoja ja sanoin, että en tahdo kasvaa isoksi jos kaikki miehet ovat sellaisia kun iskä. Viljelevät puujalkavitsejä, pierun jälkeen kikattavat ja kuvittelevat, että maailman romanttisin lahja on rikkaimuri. Vannoin, etten katso ikinä miehiin päin ja vanhemmat jo alkoivat huolestua pitäisikö tytöltä evätä pikkuautojen kanssa leikkiminen.

Vuosien kuitenkin kuluessa toivuin pahimmasta järkytyksestä, mutta yksi asia ei ollut muuttunut vaikka minä olinkin; Miehet edelleen viljelevät tyhmiä puujalkavitsejä, kikattavat pierun jälkeen ja sain jopa lahjaksi rikkaimurin. Missä ovat ne prinssit, jotka ujoina tuijottelevat huoneen toiselta puolelta uskaltamatta tulla puhumaan, ihaillen pelkästään maailman kauneimpia silmiä ja komeinta naista jonka ovat eläissään tavanneet. Ei. Tilalle ovat tulleet ne valopäät, jotka juovat muutaman tusinaa vodkashottia, tulevat räkäsuihkun kera puristelemaan tissejä ja ilmoittamaan, "Hei tieshtisää et shullon hhyvä perse?" Kyllähän selvästikin lasten syntyneisyydestä päätellen tämäkin toimii, mutta maailmassa on edelleen niitä naisia, jotka kaipaavat todellista romantiikkaa.

Joten siis en lähde sen enempää analysoimaan Mr Darcya, koska hän ei sitä vaadi. Yksi sana riittää ja se on; Täydellisennuomeroyksilistallaaviomiesehdokkaat.