Roarke on tämänhetkinen megasankari. Mies, joka on suurempi mysteeri kuin Area 51. Jolla on syntisen siniset silmät ja villieläimen kaltainen tarve suojella läheisiään. Siitä sitten seuraavaan sukupuuttoon.

Ritarillisuus. Disneyn tarinat on pullollaan Prinssi Uljaita ja pieniä tyttöjä johdetaan harhaan jo taaperoiästä. Miksi koetaan tarvetta kertoa viattomille luontokappaleille tarinoita ihanista pojista, joilla on kiiltävä tukka, valkea ratsu ja naurettava sidekick aasin selässä? Koska totuushan on kuitenkin se, että Prinssi Uljaan tukka on niin kiiltävä, koska käyttää rahansa hiustenhoitotuotteisiin, kampaajiin ja maksaakseen palkan täysipäiväiselle päänhierojalle. Hänen ratsunsa on paras, koska hän itsekkäällä kiukuttelullaan ja krokotiilinkyyneleillä sai se ruinattua vanhemmiltaan jotka eivät vain voi pikku Uikkulilta kieltää mitään. Lopussa ainoa hyvä asia tässä kuvassa on naurettava hemmo ikivanhan aasin selässä. Tarkastellaan häntä tarkemmin. Hänen aasinsa on ehkä vanha, mutta vaikka onkin jääräpäinen eläin, se pysyy uskollisena omistajalleen, koska tämä kohtelee ratsuaan hyvin. Hän tyytyy rooliinsa loisteliaan prinssin rinnalla, koska hänellä on kotona sairas äiti ja kolme nuorempaa sisarta, jotka näkevät nälkää. Hän sietää oikukkaan prinssin kiukuttelua vain, koska tämän vanhemmat maksavat hänelle siitä viikottain palkkaa, jonka hän lähettää perheelleen kotiin.

Tästäkin kaikesta huolimatta Uljaan maine on turvotettu huhupuheilla ja pinnallisilla asioilla niin mittavaksi, että hän saa sen valtakunnan kauneimman tytön. Prinsessan.

Prinsessa luulee löytäneensä vihdoinkin onnen, onhan hänellä komein, rikkain ja Uljain poikaystävä. Nopeasti kuitenkin prinssin oikut ja ylenpalttinen itsekkyys paljastuu prinsessalle ja tästä päästäänkin avioerotilastoihin.

Roarkesta ehkä harhauduin pitkälle, koska hänet kuvataan maailman parhaaksi mieheksi, mutta minua hänessä viehättää lähinnä mysteeri.

Kuvan lainasin röyhkeästi, koska en pysty antamaan Roarkelle vain jonkun näyttelijän kasvoja, ja tämä taiteilija on kertakaikkisen onnistunut!